Over wsb

Uw syndicus in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Brussel

Wie zijn wij?

WSB Syndic  heeft een jarenlange ervaring op de teller staan als professioneel beheerder/syndicus van residentieel vastgoed. In tegenstelling tot vele van onze collega’s, is ‘beheer’ onze hoofdbezigheid en passie. De allerlei grote en kleine probleempjes m.b.t. mede-eigendom die ons doorheen de jaren hebben uitgedaagd, maakten dat wij ons als vastgoedbedrijf zijn gaan verdiepen in de complexe materie van mede-eigendom. Ondertussen hebben we er onze specialiteit van kunnen maken en is het onze ruggengraat geworden, waar wij terecht trots op zijn !

No-nonsens aanpak

Syndicus WSB Syndic staat voor stiptheid, professionaliteit, klare en duidelijke rekeningen. Kortweg geen verrassingen ! Wij bieden u een 24-uren service door ervaren medewerkers en dit bovendien aan commerciële prijzen. Wij houden van duidelijke communicatie en een no-nonsens aanpak.

De perikelen van het leven in mede-eigendom

Dat het leven in een mede-eigendom niet altijd van een leien dakje loopt, dat weet u maar al te goed (anders was u niet op deze pagina terechtgekomen), en ook wij beloven niet op elk probleem(pje) een oplossing te kunnen bieden. Wij beloven enkel om met onze kennis en ervaring u als mede-eigenaar zo goed mogelijk bij te staan in het zoeken naar oplossingen voor de problemen die zich kunnen voordoen.

Waar vindt u ons?

Ondertussen hebben wij twee vestigingen. Ons kantoor te Dilbeek staat veelal ten dienste van onze klanten regio Groot-Dilbeek, Zaventem , Kortenberg, Steenokkerzeel,Tervuren etc en ons kantoor te Ninove   bedient regio Ninove, Halle , Geraardsbergen, Denderleeuw etc . Nu zijn onze kantoorlocaties echter minder van belang. Immers, gebeuren bijna alle tussenkomsten van de syndicus vanop afstand via allerhande communicatiemiddelen (telefoon, mail,…). Als er toch een interventie van de syndicus nodig is ter plaatse, dan verplaatsen wij ons graag tot bij uw gebouw.

Bij WSB Syndic beheer zijn onze klanten geen nummer. Een vertrouwensrelatie tussen mede-eigenaar en syndicus is immers onontbeerlijk om tot een goede samenwerking te komen.

Wij kijken alvast uit naar een aangename en lange termijn samenwerking!